Veština prodaje

Ukoliko razmišljate o pokreretanju privatnog biznisa ili želite da se bavite određenim poslom, koji podrazumeva prodaju, a ne znate kako na najbolji mogući način da plasirate svoj proizvod ili uslugu, ovo je pravi trening za Vas!

Pohađanje treninga “Veština prodaje” osposobiće Vas da razvijete izuzetne veštine komunikacije, da postanete specijalista pregovaranja i ubeđivanja. Naučićete da psihološki analizirate klijente i kupce i uz pomoć te veštine ponudite im baš ono što im treba. Nakon treninga, imaćete kompetencije da uslugu ili proizvod predstavite klijentima kao neophodan, pregovarate tako da ostvarite najveću dobit i zadovoljstvo. 

Trening “Veština prodaje” je namenjen svima; od učenika, studenata, zaposlenih i nezaposlenih lica, ali i pre svega osobama koje žele da povećaju sopstvenu prepoznavanja želja klijenata i kupaca, a spram te veštine budu u mogućnosti da bez problema plasiraju proizvode i usluge.

Nakon završenog treninga “Veština prodaje” svi polaznici će posedovati veštine poslovne komunikacije, kao i upravljanja analitičkim, logističkim i organizacionim veštinama.

Nakon uspešno završenog treninga, polazniku će biti izdat sertifikat koji može biti evidetiran u CV.