Reč osnivača

 

Poštovani sadašnji i budući učenici,

Izuzetno mi je drago što ste prepoznali kvalitet naše škole. Ta činjenica me kontinuirano motiviše. Birajući naš izuzetan nastavni kadar i sa njima stvarajući tim, želimo da nastavimo zajedničkim snagama i htenjima da se dokazujemo sebi i drugima. Primarni cilj nam je da neprestano biramo kvalitet, od kojeg nećemo odustati i koji nam je važan, kao što nam je bitna kvalitetna saradnja, timski rad i napredovanje. 

 

Godine koje su iza nas svedoče o tome da smo vredno radili kako bismo svake naredne godine, u svakoj novoj generaciji, postigli viši nivo u svim segmentima edukacije. Ugledali smo se na najistaknutije svetske obrazovne institucije, a sada sa velikim ponosom mogu reći da smo uspeli da postignemo prvoklasni obrazovni nivo, individualni pristup školovanju i negovanje zajedništva, kojem smo oduvek težili. 

Pored obrazovanja, težimo ka tome da podstičemo kolegijalnost i timski rad. Važno nam je razvijanje pravih ljudskih vrednosti, negovanje manira i etike. Ponosni smo jer su naši đaci pre svega samostalni, ostvareni, kvalitetni i dobri ljudi. Znamo da smo uspeli u svom radu jer se mnogi opredeljuju za naš tim, upravo zahvaljujući iskrenim preporukama naših bivših polaznika. Oni jesu najbolja i najiskrenija referenca za naš rad.

Budući da nas prepoznajete kao saveznika na putu ka uspešnoj budućnosti i kao lidera u školovanju, naš zadatak je da opravdamo vaše poverenje i zajedničkim snagama pređemo put obrazovanja, i na taj način stignemo do cilja zvanog znanje i uspeh. 

Ponosno ističemo da imamo izuzetno uspešnu saradnju sa visokoškolskim i srednjoškolskim ustanovama koje su vodeće na polju privatnih obrazovnih ustanova. Naša škola, takođe, organizuje obuke koje realizuju sertifikovani i izuzetni predavači. Ono što je veoma važno da naglasim jeste ideja da je pristup školovanju osmišljen kao jedinstven koncept obrazovanja i kao takav pruža podršku svakom polazniku, bez obzira na društveni i materijalni status. S ponosom ističemo svoju ponudu najtraženijih smerova na polju ekonomije, prava i admisitracije. Međutim, ono najvažnije što želim da istaknem jeste činjenica da svi novi polaznici mogu biti sigurni da će uz sebe imati čitav tim vrsnih stručnjaka, koji će im biti predani saborci u ostvarivanju zamišljenih ciljeva.

Izaberite obrazovanje – ono određuje vaš životni put. Birajte naš tim, jer je kvalitet naš izbor, a pravo na njega vaš odabir.

 

dr Aleksandra Jagodić Rusić, direktorka Srednje škole Sava Tekelija