O nama

Moderna škola sa iskustvom

Nastavni kadar Srednje škole Sava Tekelija obrazuje, osposobljava i podstiče razvijanje znanja i veština kod učenika. Težimo ka tome da se svojim sveukupnim radom što više približimo i prilagodimo tekućim, ali i budućim, zahtevima tržišta rada.

Budući da živimo u vremenu brzog tehnološkog napretka, neprestano unapređujemo nastavne materijale i koristimo inovativne tehnologije kako  bismo obrazovni proces učinili što zanimljivijim i razumljivijim.

Naša nastava je orijentisana na svakog učenika ponaosob, što podrazumeva rad u malim grupama, dostupnost i posvećenost našeg nastavnog  kadra učenicima kako u školi, tako i onlajn. Ono što nastavu naše škole čini jedinstvenom je usmerenost na znanja, potrebe i talente svakog učenika pojedinačno.

Cilj naše škole je da učenike obrazujemo na najsavremeniji način, prateći svetske trendove, kao i da ih praktično i teorijski osposobimo za bolje i lakše snalaženje u savremenom poslovnom svetu.

 

VERIFIKACIJA

Srednja škola Sava Tekelija iz Novog Sada je privatna srednjoškolska ustanova, osnovana Rešenjem Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu broj 128-022-517/2019-01, od 25. 11. 2019. godine. Naš rad je zasnovan na realizovanju sticanja znanja i veština kod učenika u područjima elektrotehnike i srednjeg opšteg obrazovanja.

Po završetku školovanja učenicima dodeljujemo:

Svedočanstva o završenim razredima školovanja

Diplomu o uspešno završenom školovanju

Sertifikate o završenim seminarima

Potvrda o stečenim praktičnim znanjima i iskustvima u radu u toku školovanja

Upis za generaciju 2024/25. je otvoren!