Profesor Vladimir Torbica

Obrazovanje predstavlja konstantno investiranje pojedinca u sebe, u svoje okruženje i u svoje preduzeće. On mora da se konstantno edukuje kako bi ostao u toku sa stalnim promenama u društvu i okruženju.

Profesor Nemanja Velimirović

“Znanje je veliki deo budućeg uspeha, a iskustvo je varijabla truda i upornosti.”

U školi Sava Tekelija, odskočna daska za svet IT stručnjaka se ogleda u stručnosti i fleksibilnosti predavača i ostalog osoblja, gde kroz moderan pristup školstvu i razumevanje svih novih parametara života, dajemo budućim generacijama mogućnost razvitka i samostalnog napretka. 

Profesor Ivica Bibin

Obrazovanje je kao putovanje. Na željenu destinaciju možemo stići različitim prevoznim sredstvima, a naša je obaveza da izaberemo pravo i uživamo u putovanju.

Profesor Svetlana Teofilović

Rad u školi je prilika ne samo da pomognem đacima u učenju novog gradiva, već i šansa da zajedno napredujemo i međusobno se dopunjujemo. Pored vrednih đaka, za osećaj ispunjenosti koji karakteriše moj rad u školi, uveliko je zaslužan i školski kolektiv, bez kojeg ni jedan dan ne bi bio potpun. 

Profesor Ljubiša Trikić

Mi smo moderna škola gde učenici i nastavnici sarađuju. Učenicima se nudi mogućnost da kroz otvorenu saradnju sa nastavnicima ,savremena sredstva komunikacije uče i napreduju, postavljaju pitanja, traže odgovore i kroz aktivnu nastavu stiču nova znanja.

Jelena Nenadović administrator


Tim naše škole je tu za svakog učenika ponaosob. Za nas obrazovanje predstavlja radost i mogućnost sticanja novih saznanja koja će u budućnosti biti upotrebljiva.